background

ЗДРАВЕ

 • ТОП ПРОДУКТ - MUSCLEHARD Vitamin C 90 капсули

  Витамин С е изключително важен за човешкото тяло витамин, който участва в образуването на костите, зъбите и тъканите. Формулата на MuscleHard съдържа висока концентрация на витамин С без стимуланти и изкуствени вещества. Витамин С играе роля в синтеза на колаген, който е основен протеин за изграждането на съединителната тъкан. Витамин С подпомага възстановителните и защитни процеси в организма. Влияе благоприятно на функциите на централната нервна система, стимулира дейността на ендокринните жлези, подобрява усвояването на калция и желязото и нормалното кръвообразуване, подпомага профилактиката на различни видове вирусни и бактериални инфекции и участва в поддържането на здрава имунна система.

  MP Arnold Series - Iron Dream / 171 gr

  Подобрява качеството на съня;
  Стимулира мускулния растеж;
  Ускорява възстановяването;
  Спира катаболните процеси;
  Бързо усвояване.
  Почивката и качественият сън са важен фактор за растежа и развитието на мускулите. Ето защо е толкова важно за бодибилдърите и спортистите да спят дълбоко и непробудно. В подкрепа на почивката и съня, Muscle Pharm и Арнолд Шварценегер създадоха нова, иновативна формула - Iron Dream. Активните съставки в добавката стимулират протеиновия синтез, подпомагат възстановяването и растежа на мускулна тъкан и увеличават производството на тестостерон.

 • NUTREND IMUNOOXI 300 ML

  IMUNOOXI е концентриран екстракт от свежи плодове и зеленчуци, съдържащи биоактивни вещества от растителен произход, екстракт от ехинацея и витамин С. Биоактивните вещества укрепват имунната система, намаляват лошия холестерол, спомагат за регулиране на кръвното налягане, намаляват възпалителните процеси. Полифенолите са силен антиоксидант, защитават клетъчните структури и макромолекули от увреждане. Каротиноидите защитават от вредното влияние на UV-лъчите. Предпазват кожата, лигавици, имунитета, жени възпроизвеждане органи.